Browse By

Panduan Lengkap Freedom A(r)t Home Fest (9-15 Ogos 2021)

Bagi meraikan kebebasan (atau sekurangnya mengkhayalkan bahawa ia wujud buat masa ini), sekumpulan anak muda bekerjasama dalam menganjurkan sebuah festival yang diberi nama Freedom A(r)t Home Fest; sebuah festival seni maya yang menggabungkan muzik, puisi dan perkongsian kreatif didalam satu pentas yang sama. Kolektif tanpa nama yang dikemudi oleh Rumah Aql, Tempat Berteduh dan Podcast Kentang ini juga berjaya menggabungkan pemuzik daripada Indonesia dan Malaysia didalam pentas maya ini, antaranya Dataran Kertas, Kamal Sabran, Hacktick!, Danilla Riyadi, Billa Indrajaya dan Hara.

Acara akan bermula pada 9 Ogos 2021 (Isnin) dan akan berakhir pada 15 Ogos 2021 (Ahad), dan kemasukan adalah percuma berdasarkan TEMPAHAN.

 

[Senarai Persembahan Muzik] Acoustic Live

 

[Senarai Sayembara Puisi] Poetry Stage

 

[Senarai Perkongsian Kreatif] Lepak Session

 

[Jadual Persembahan]

Setelah meneliti senarai entiti yang terlibat dalam festival ini, mari kita teliti pula jadual dan urutan persembahan mereka:

Adalah diingatkan bahawa walaupun ini adalah sebuah pentas percuma tanpa sebarang bayaran, tempat masuk adalah terhad dan anda perlu menempah tempat duduk anda. Tiada kerusi saat akhir akan diberikan kepada anda. “No booking, no entry”.

 

Tempah Slot Penonton 9 Ogos 2021

Tempah Slot Penonton 10 Ogos 2021

Tempah Slot Penonton 11 Ogos 2021

Tempah Slot Penonton 12 Ogos 2021

Tempah Slot Penonton 13 Ogos 2021

Tempah Slot Penonton 14 Ogos 2021

Tempah Slot Penonton 15 Ogos 2021